Νέος AdBlocker που μας ανταμείβει για να μην βλέπουμε διαφημίσεις.

Share:


Καλησπέρα σας σήμερα θα σας δείξω έναν τρόπο που μια νέα πλατφόρμα το BitTube μας πληρωνει για να μην βλέπουμε διαφημίσεις και μας ανταμείβει με το δικό της νόμισμα φυσικά το BitTube coin.

Τωρα ανάλογα τα coin που έχουμε μαζέψει στο wallet μας μπορούμε να τα κρατήσουμε και να περιμένουμε να ανέβει η αξία του νομίσματος (η αξία του είναι στα 0.03$ και μέγιστη τιμή έπιασε τα 0.40$) η να τα μετατρέψουμε σε εύρο η ακόμη και να αγοράσετε κάποια bitcoin/Satoshi σε κάποιο ανταλλακτηριο.


Στόχος του BitTube είναι να φτιάξει ένα αποκεντρωμένο YouTube, χωρίς να υπάρχει όλο αυτό το χάος που επικρατεί στο YouTube ιδικά τώρα με το άρθρο 13 που τα πράγματα έχουν αγριέψει παρά πολύ.
 Πρόσφατα όμως φτιάξανε και ένα Adblocker με σκοπό να μπορέσει ο Κόσμος να μάθει το νόμισμα και φυσικά να κυκλοφορεί το coin τους στο δίκτυο.



Τώρα με την πλατφόρμα του BitTube δεν έχω ασχοληθεί και πολύ αν και με μια ματιά που έριξα δουλεύουν όλα άψογα αλλά αυτό που με κέρδισε ήταν το Adblocker τους το χρησιμοποιώ εδώ και 4 μέρες κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το AdBlock με μια μεγάλη διαφορά ότι σε πληρώνει.

Μέσα σε 4 μέρες μάζεψα 212 Tube Coin και είναι και μία καλή ευκαιρία να μαζέψουμε coin γιατί η αγορά είναι πολύ χαμηλά και όσο πιο πολύ ανέβει η αξία του τόσα πιο δύσκολα θα δίνει τα Tube coin.

 Οποίος θέλει μπορεί να το κατεβάσει έχει και referral link  που μπορείτε να γράψετε και τούς φίλους σας και να πάρετε δώρο 5 Tube coin, θα αφήσω και εγώ το δικό μου link για όποιον θέλει να κάνει εγγραφή εδώ.

Ελπίζω να σας φάνηκε ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια