CoinBase - Πώς να αγοράσεις bitcoin και να επενδυσεις

Share:



Καλησπέρα παιδιά σήμερα όπως είδτατε και στον τίτλο στο σημερινό μας άρθρο θα κάνουμε μια αναλυτική διαδικασία για το πως να αγοράσετε Bitcoin, Litecoin, Ethereum και να επενδύσετε σε token ICO η και σε Altcoin με CoinBase και σε ενα καλο αρθρο πως να επενδύσουμε σε token ICO και μικρά διαμάντια νομίσματα με το HitBTC

1)
Για να ξεκινήσετε αρχικά θα ήθελα να σας πω πριν προχωρήσετε να έχετε κάνει λογαριασμό  ebanking (που είναι πραγματικά πολύ εύκολο 10 λεπτά στην τράπεζα) εγώ έχω εθνική τράπεζα αλλά πάνω κάτω όλα τα ebanking είναι ίδια.

2)
Για να ξεκινήσετε πρώτα πρέπει να κάνετε μια εγγραφή στην coinbase και HitBTC τα δυο site που θα ασχοληθούμε σήμερα στο HitBtc θα ασχοληθούμε στην συνέχεια.

Τα στοιχεία που θα δώσετε στην CoinBase πρέπει να είναι τα αληθινά και γενικά το όνομα που θα βάλετε με το όνομα της τράπεζας πρέπει να ταιριάζει για να μην έχετε θέματα στην αποστολή.

Αφού έχετε ολοκληρώσει στην εγγραφή θα πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση χρήστη την ταυτότητα σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα το site  είναι πάρα πολά χρόνια και πάρα πολύ αξιόπιστο είναι κάτι σαν η  ''Τράπεζα'' του bitcoin.

Μολις τελειωσετε την διαδικασια της επιβεβαίωσης που αν πάει καλά μέχρι να την εγκρίνουν διαρκεί κανά δυο ώρες.
Μετα παμε στο Settings > Linked Accounts και Link a New Account

Άφου πατήσουμε στο  Link a New Account πάμε στην κατηγορία Bank Account



Τώρα στο σημείο που βρισκόμαστε στο Bank Name θα βάλουμε την διεθνής επωνυμία της τράπεζας (πχ για εμένα που έχω εθνική τράπεζα είναι το National Bank of Greece) και στο ΙBAN βάζουμε το IBAN μας (πχ GR75 0690 0840 0000 0340 0145 016 εσείς θα βάλετε το δικό σας ) και στο SWIFT/BIC  θα βάλετε αυτό που αντιστοιχεί για την τράπεζα σας (πχ εμένα είναι το ETHNGRAA)
αφού σιγουρευτείτε ότι όλα είναι μια χαρά πατάτε το Verify your Account.

Μόλις πατήσετε το Verify your Account θα σας βγάλει μια κατηγορία με στοιχεία που αυτά μόλις μεταφερθούμε στοe banking μας θα τα γράψουμε για να γίνει σωστά η μεταφορά και να ξέρουνε σε πιο χρήση θα πάει.
Αφου συνδεθούμε στο ibank μας εγω 'οπως ειπα εχω εθνική οπότε πάμε Μεταφορές > θέλω να μεταφέρω χρήματα στο *Προς πατάμε Τράπεζα Εξωτερικού μετά κοιτάμε τα στοιχεία που μας έδοσε η coinbase kai πληκτρολογούμε.
Παράδειγμα (Προσοχή θα κοιτάτε αποκλειστικά από τα στοιχεία που σας έδωσε η coinbase γιατι το παράδειγμα που δείχνω στο μέλλον μπορεί να έχει αλλάξει κάτι από τα στοιχεία της εταιρείας)  στο * Δικαιούχος(recipient name) και *Διεύθυνση δικαιούχου(recipient addres) αν όταν τα μεταφέρετε με copy paste σβήστε τα κόμμα αν έχει. Μετά πατάτε επιλογή.
Στην συνέχεια επιλέγετε το *ποσό 50, 100 ευρό σκεφτείτε ότι είναι μια επένδυση για εσάς είναι κάτι που θα σας φέρει χρήματα πίσω ( αλλά όταν μιλάμε για χρήματα δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν) πάντως αν εργάζεστε μια φορά τον μήνα να επενδύετε το 1/10 του μισθού σας σκεφτείτε πόσα χρήματα χαλάμε άσκοπα ενώ άμα τα επενδύσουμε κάπου χτίζουμε κάτι για εμάς και την οικογένεια μας
*Τροπος Εκτελεσης εμβάσματος: είναι 1000 η ανάλογα τη σας γράφει εκεί 
Εντολεας: Ειστε εσεις.
Σκοπος εμβασματος: χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Κωδικος αναφορας εντολεα: κενο
*Αιτιολογια (για τον δικαιουχο) ΠΡΟΣΟΧΗ ο κωδικός που έγραψα είναι ο δικός μου Reference Number μην μπερδευτείτε σε εσάς θα είναι στο σημείο Reference Number στα στοιχεία της coinbase
Reference Number: Εδω θα εχει τον δικο σας αριθμο.

Σχολια : Γράψτε οτι θέλετε.
Μετά πατάτε Αποδεχομαι τους ορους διενεργεια εντολων μεταφορα πιστωσης
και Συνέχεια
Στην συνέχεια πατάτε αποστολή Ι-code με SMS  και θα σας έρθει ενας κωδικος στο κινητο και θα το πληκτρολογείτε στο κενο * Ηλεκρονικος κλειδαριθμος(Ι-code)
και Εκτλεση

Αυτό ήταν ολό μεταφέρατε τα λεφτά στην coinbase με κόστος μεταφοράς 1 euro μεσα σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες θα σας στείλει ένα email η coinBase οτι στείλατε το τάδε ποσό και πιστώθηκε στον λογαριασμό μας.
Μετά για να κάνετε τα ευρο Bitcoin η Litecoin η Εthereum θα πατε στην κατηγορία Buy/Sell
και θα αγορασετε τα νομισματα που θελετε.

Για πιθανό λάθος που μπορεί να συμβεί κατά την διαδικασία μεταφοράς δεν έχουμε καμία ευθύνη γι αυτο να ειστε προσεκτικοί.

πως να επενδύσω σε ψηφιακα νομισματα HitBTC

Σας ευχαριστώ πολύ και οτι απορία έχετε στείλτε μου μήνυμα στο κανάλι μου στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια