Πως να αποκτήσω Δωρεάν Ripple

Share:


Καλησπέρα παιδια σήμερα θα σας δείξω κάποια σιτε που θα μπορεσετε να αποκτήσετε κάποια δωρεαν mXRP και XRP καθε μια ωρα και αν καταφέρεται να μαζέψετε κόσμο πχ φίλους, θειους, παππούδες, γιαγιάδες με referral θα μπορεσετε να βγάζετε αρκετά  Ripple αλλα οι Referral θα πρέπει να πατανε οσο πιο συχνά μπορουν ωστε καθε φόρα που πατανε κλικ να περνετε ενα 50% χωρίς αυτοι να χάνουν κατι.

Ας κανουμε μια ιστορική αναδρομή για το bitcoin περιπου το 13 με 14 κατασκευαστηκε το freebitcoin που η δουλειά που έκανε αυτο το σιτε ήταν να δίνει δωρεαν bitcoin στον κοσμο με σκοπό να βγαζουν λεφτα απο κάποιες διαφήμισης  που ειχαν στο σιτε. Τοτε το  bitcoin η αξια του γενικα  ηταν στα 90$ και τα satosh που έδινε καθε μια ωρα το σιτε ηταν αρκετα και και οσοι ειχαν γραψει κοσμο με της referral τους με λιγο κοπο βγαζανε ακομα και κανονικα bitcoins..

Που θελω να καταλήξω ότι αυτήν την σελίδα την λέγανε απάτη και πυραμίδα και τώρα απο το 13 μέχρι το 18 χωρίς να επενδύσουν ουτε ενα ευρό παρα πολλά άτομα καταφερανε και βγαλανε χιλιάδες ευρώ απο ενα σιτε που τους τα έδινε δωρεαν ειναι λιγο τρελό αλλά έτσι ειναι. Γενικά και το ripple ειναι ενα πολύ αναπτυσομενο νομισμα και σιγουρα δεν θα μείνει στα 3$ γιαυτό δεν εχουμε να χάσουμε τιποτα να πατάμε οσο πιο πολύ μερικά κλικ την ημέρα.

Το πρώτο σιτε που θα αναφερθώ ειναι το coinfaucet αυτό το σιτε μας δινει περίπου 110.000 mXRP καθε μια ωρα και το μονο που έχουμε να κάνουμε ειναι να μπενουμε κάθε μια ωρά στο σιτε και να πατάμε ενα κλικ σε ενα κουτακι που θα επιβεβαίωνει το σιτε οτι ήμαστε αληθινοί χρήστες και οχι bot. Αλλα το σημαντικό ειναι να μπορέσετε να γραπψετε κόσμο γιατι οσο πιο πολλά ατομά εχετε τόσο πιο γρήγορα θα βγάζετε κέρδος και ταυτόχρονα με την άνοδο του Rippple φυσικά. Αυτό ηταν το άρθρο ελπίζω να βοήθησα και οτι απορία έχετε για το σιτε και γενικα για το Ripple μου γράφετε απο κάτω.

Coinfaucet

Βάζω και την refferal μου για οποιόν θέλει να γραφτεί στο όνομα μου.

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή άνοδο σε όλους.

1 σχόλιο:

  1. Για δωρεάν Bitcoin εχουμε κάνει μια καλή λίστα όσοι θέλουν να ακολουθήσουν...Πάνω από 10 sites που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ bitcoins και πληρώνουν 100% δείτε αναλυτικά την λίστα και αποκτήστε ευκολα και δωρεάν πορτοφόλι για να μαζευετε τα bitcoins σας
    http://www.mypoco.net/dorean-bitcoins-free-bitcoins/

    ΑπάντησηΔιαγραφή