ROM Extraction: ο κλώνος του ((Call Of Duty)) σε VR

Share:
Από τα στούντιο της First Contact, έρχεται το παιχίδι ROM Extraction, που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως το Call Of Duty της Εικονικής Πραγματικότητας. Πρόκειται για ένα arcade shooter παιχνίδι, στο οποίο σκοτώνεις εξωγήινους που έρχονται ασταμάτητα πάνω σου.

Αυτό που κάνει ενδιαφέρον το παιχνίδι, και για πολλούς παραπέμπει στο COD, είναι η ρίψη στον αέρα κάποιων orbs (σφαιρών), που τα πυροβολείς και παγώνουν όλα για μερικά δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια των οποίων έχεις τη δυνατότητα να σκοτώσεις ό,τι έχεις μπροστά σου.
Μπορείτε να δείτε gameplay και περισσότερες πληροφορίες  Site: εδώ .
Το παιχνίδι βρίσκεται στο Steam για download προς 16 δολάρια απο 20 δολάρια, και διαθέτει ελάχιστες πίστες για να παίξουν οι χρήστες – υπόσχεται όμως πως από το νέο έτος θα διαθέσει πολλά περισσότερα επίπεδα – και ίσως να καταφέρει να δημιουργήσει και την multiplayer έκδοση.
Σε κάθε πίστα, βρίσκεστε σε ένα συγκεκριμένο σημείο χωρίς να μπορείτε να μετακινηθείτε, και έχετε 3 λεπτά για ν’ απωθήσετε τα κύματα των εξωγήινων που έρχονται να σας σκοτώσουν. Κάθε φορά που τα καταφέρνετε και παραμένετε ζωντανός, περνάτε στην επόμενη πίστα.



Δεν υπάρχουν σχόλια