Έφτασε η ώρα του Hearts of Iron IV

Share:


Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής, έφτασε η ώρα του Hearts of Iron IV, με ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Ιουνίου - μια ημερομηνία ορόσημο, σύνηθες για τα παιχνίδια της Paradox.

Είναι ένα παιχνίδι Grand Strategy στην εποχή του Β' Π.Π., όπου μπορείς να διαλέξεις όποια χώρα θέλεις και να την οδηγήσεις στην δόξα (ή στην ήττα, αν διαλέξεις κάνα Μπουτάν και επιτεθείς ύπουλα στην Σοβιετική Ένωση  :-D  ).

Θα τα λέμε σιγά-σιγά, απλά στα γρήγορα να πούμε ότι στο Greenmangaming (GMG) έχει αυτή τη στιγμή έκπτωση 25%, όπου με την αγορά σού δίνει άμεσα για ενεργοποίηση το κλειδί Steam (και το οποίο θα σε αφήσει να κατεβάσεις το παιχνίδι την ημέρα της κυκλοφορίας του φυσικά).

Επίσης, στην κυκλοφορία βγαίνει σε 3 εκδόσεις, την Cadet, την Colonel και την Field Marshall Edition, όπου στην ουσία η δεύτερη έκδοση έχει κάποια κοσμητικά στοιχεία παραπάνω, ενώ η τρίτη έκδοση δίνει πάσο για τα πρώτα 2 expansions. Προσωπικά επέλεξα την 1η έκδοση (Cadet), μιας και δεν διαφοροποιείται τίποτα ουσιαστικό στο παιχνίδι, και στην πορεία θα έχουμε χρόνο και για τα υπόλοιπα σε κάποια περίοδο εκπτώσεων ή πακέτων.

Λέω να ξεκινήσω με την Μογγολία και να επιτεθώ στην Ιαπωνία, αφού θα έχω καταλάβει την Κίνα πρώτα, με την αποφασιστικότητα των γενναίων μου καβαλάρηδων. Εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια